O&M – W-Spray dry wax spray 200ml

Det ursprungliga priset var: 345 kr.Det nuvarande priset är: 293 kr.

O&M – W-Spray dry wax spray 200ml

Detta är en torr spraywax som adderar separation och textur. Innehåller goji, avokado och lilly pilly extrakt. En produkt som passar alla som är ute efter en ostylad look med fyllighet och separation. Formulan är skapad för att tämja friss och envisa småhår utan att kännas fet. Passar både på långa och korta hår. Spaya direkt på torrt hår eller på dina fingertoppar och applicera i håret för separation.

En torrvaxspray skapad för att ge byggbar textur, O&M W-Spray skapar rufsiga stilar samtidigt som den slätar ut flyaways och frizz. Med en icke-fet formula ger vaxdimman volym och gör att håret ser och känns mjukt, glänsande, näring och friskt. Fördelar med O&M W-Spray: För byggbar textur. Ej fet. Lämnar håret mjukt och glänsande.

Viktiga ingredienser i O&M W-Spray inkluderar:

Lilly Pilly: Fungerar som ett naturligt kollagen som fyller håret. Avokado: Minskar frizz och skyddar mot miljöskador. Goji: Vårdar håret och håller det glänsande och mjukt. Quandong: ger näring och hjälper till att bibehålla hårets hälsa. Doft av Hinoki-trä och ingefära: Ger en underbar arom.

Hur man använder:

Skaka väl före användning. Spraya i torrt hår. Använd fingertopparna för att massera in och kammen igenom.

Storlek: 200ml

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”O&M – W-Spray dry wax spray 200ml”